Verzending en bezorging

Alle bestellingen worden verzonden vanuit Frankrijk

***BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR KLANTEN IN HET VK: Vanwege Brexit kunnen we momenteel geen bestellingen uit het VK accepteren voor minder dan € 150 (excl. BTW), omdat we nog wachten op het nodige papierwerk. We zijn daarom genoodzaakt om bestellingen te annuleren die voor minder dan dit bedrag zijn gemaakt om naar het VK te worden verzonden.

We kunnen echter bestellingen accepteren vanaf € 150, - (excl. BTW). Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor 20% btw bij invoer in het VK. Aangezien onze producten allemaal in Italië (EU) worden geproduceerd, worden er geen extra tarieven toegepast. We hopen van harte dat de situatie snel zal worden opgelost en binnenkort ook kleinere bestellingen kunnen accepteren.***

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen. Maakt u geen zorgen, u ziet de prijs voordat u een bestelling plaatst. U kunt ook onze verzendcalculator op de winkelwagenpagina gebruiken of de onderstaande tabel voor uw land raadplegen.

 

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt.

Af en toe kunnen er vertragingen in de levering optreden. We bieden een trackingnummer voor alle leveringen.

Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een e-mail shipping-eu@elizabetta.net.

Douane-informatie: Als uw bestelling van buiten de EU komt, bent u, de klant, verantwoordelijk voor alle douane- en invoerrechten die uw land bij invoer in rekening brengt.

VERZENDKOSTEN

Land

Tijd om te bezorgen

Prijs

Frankrijk

3-4 werkdagen

€ 5, gratis voor bestellingen van meer dan € 100

Oostenrijk, België, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Portugal, Spanje

3-4 werkdagen

€ 9, gratis voor bestellingen van meer dan € 100

Tsjechië, Hongarije, Monaco, Polen, Slowakije, Slovenië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

3-4 werkdagen

€ 15, gratis voor bestellingen van meer dan € 100

Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Letland, Litouwen, Roemenië

5-6 werkdagen

€ 15, gratis voor bestellingen van meer dan € 100

Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Cyprus, IJsland, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Rusland, San Marino, Servië, Vaticaanstad

4-6 werkdagen

€35, gratis voor bestellingen van meer dan € 225

Alle andere landen

Sorry, we verzenden niet naar uw land vanaf onze Europese website. Bezoek onze Amerikaanse / internationale website plaats.

 

schade: Elizabetta Boutique is niet aansprakelijk voor producten die tijdens verzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Als u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen contact opnemen met de vervoerder om een ​​claim in te dienen. Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

Let op: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw pakket op tijd aankomt, en normaal gesproken zijn er geen problemen, maar we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen.