Free EU/UK shipping over €150

See details

Search Change Country

Ons retour- en ruilbeleid

Retourneren en ruilen

Bij Elizabetta willen we dat je tevreden bent met je aankoop, en als je om wat voor reden dan ook een artikel wilt retourneren of ruilen, doe dan het volgende:

 1. Stuur ons een e-mail shipping-eu@elizabetta.net binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel, en we zullen een retourautorisatienummer en een adres geven waar we de artikelen naartoe moeten sturen (in Frankrijk) of een ruil kunnen regelen. We zullen binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageren.
 2. Artikelen moeten binnen 5 werkdagen na afgifte van de retourautorisatie door ons worden ontvangen in perfecte staat, ongedragen, ongebruikt en verpakt in de originele verpakking met de originele labels.

Als de bovenstaande voorwaarden worden gerespecteerd, zullen we het artikel kort na ontvangst volledig terugbetalen.

 • We behouden ons het recht voor om een ​​herbevoorradingsvergoeding van 30-50% in rekening te brengen of om geen retourzending te accepteren als de bovenstaande voorwaarden niet worden gerespecteerd.
 • U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar.
 •  

  Wijzigingen, annuleringen: We verzenden 0-2 werkdagen nadat we je bestelling hebben ontvangen. Als er wijzigingen moeten worden aangebracht, zullen we er alles aan doen om dit te doen. Stuur ons een e-mail op shipping-eu@elizabetta.net.

  Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op, uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

  Search

  Commonly searched
  NL