Gratis en expresverzending beschikbaar

Details

Elizabetta-producten voor boetieks

Heb je een kleine winkel, speciaalzaak of kleermakerij? Deel jij onze passie voor hoogwaardige, ethisch geproduceerde, 100% Made in Italy modeaccessoires? Heeft u interesse om onze producten aan uw klanten aan te bieden? Laten we dan contact opnemen!

We begrijpen hoe het is om niet de minimumhoeveelheden te kunnen bestellen die de meeste groothandelsleveranciers nodig hebben. Of misschien wil je dit seizoen gewoon een nieuw type product of een nieuwe kleur testen. Daarom geen minimaop afzonderlijke producten zijn vereist - u kunt er zelfs maar één krijgen! Met een kleine minimum totaal bestellen, kunnen wij uw winkel een speciaal gereduceerd tarief aanbieden op alle producten die u in onze online boetiek vindt.

De gemakkelijkste manier om te bestellen is door op de onderstaande link te klikken en te bestellen via ons groothandelsplatform, Faire.

Liever direct contact? Neem dan contact met ons op hier contact met ons op met wat informatie over uw winkel, waaronder een website of enkele foto's en uw belastingnummer. We kijken er naar uit om van je te horen!

Op zoek naar iets bijzonders? Neem contact met ons op en laten we kijken of we je dat speciale item kunnen leveren speciaal voor je winkel - zelfs als je het niet in onze huidige collectie vindt.

Zoeken op