Gratis en expresverzending beschikbaar

Details

Zorg voor je Elizabetta-sjaal

Al onze sjaals en wraps, Met inbegrip van onze Italiaanse wol sjaals, worden persoonlijk voor u uitgekozen. We willen dat u geniet van uw aankoop en om de natuurlijke levensduur ervan te verlengen, hebben we enkele tips gegeven over hoe u voor ze kunt zorgen, inclusief opslag, strijken en schoonmaken.

Zoals met alle mooie natuurlijke dingen, moet u voorzichtig omgaan met uw zijden, kasjmier of wollen sjaal. Als je hem niet draagt, vouw hem dan op zonder hem te kreuken en bewaar hem in een donkere, droge lade of doos. Je kunt hem ook over een gewatteerde hanger in je kast hangen. U kunt uw sjaal op lage temperaturen strijken en alleen stomen als deze vuil wordt.

Leg eens kruidenzakjes in de la waar je je sjaals bewaart; het houdt ze fris en werkt mottenafstotend voor de sjaals van wol en kasjmier. U kunt kruidenzakjes kopen, of u kunt uw eigen zakjes maken.

Recept voor kruidenzakjes:

Samenvoegen:

  • 2 ons gedroogde rozemarijn, munt en lavendel.
  • 1 ons gedroogde tijm
  • 8 gram hele kruidnagel

Naai vierkante zakjes van 3.5 inch van een strak geweven stof aan elkaar. Vul met het gedroogde kruidenmengsel, bind het open uiteinde vast met een mooi lint en plaats het in je lades en kasten.

Met een minimale hoeveelheid zorg blijft uw sjaal jarenlang mooi.

Neem een ​​kijkje op onze "Over zijde en wol" sectie voor meer informatie over het maken van onze producten.

Zoeken op