Gratis en expresverzending beschikbaar

Details

Zorg voor je Italiaanse stropdas

Een mooie Italiaanse stropdas brengt je hele outfit bij elkaar. Met stropdassen kun je eenvoudig je garderobe diversifiëren door simpelweg stropdassen te combineren met verschillende overhemden en pakken en jassen.

Maar banden zijn delicaat! Hier leest u hoe we u aanraden om voor hen te zorgen:

Je stropdas losmaken

Wees voorzichtig bij het verwijderen van uw stropdas. Trek het dunne uiteinde van de stropdas niet door de knoop, dit vervormt de stropdas. Keer in plaats daarvan de stappen voor het vastbinden gewoon om.

heren Italiaanse zijden stropdassen

Rimpels verwijderen

Als algemene regel geldt dat u uw stropdas niet moet strijken, aangezien de randen een zachte, gevouwen afwerking hebben en strijken de randen plat maakt.

De beste manier is om uw stropdas voorzichtig los te maken door het knoopproces om te keren en de stropdas op te hangen. De zwaartekracht helpt de rimpels te verwijderen.

Voor kleine rimpels, hang je das tijdens het douchen in de badkamer. De stoom die door de douche wordt gecreëerd, helpt de rimpels te verzachten.

Wees voorzichtig met handstomers, aangezien deze bekend staan ​​om het “spugen” van water, waardoor uw das kapot kan gaan.

Je das schoonmaken

De beste manier is om het te laten stomen bij een betrouwbare stomerij, een die ervaring heeft met fijne stropdassen. Vergeet ze niet te herinneren dat ze niet op de stropdas moeten drukken zoals hierboven vermeld.

Als u toch vlekken op uw das krijgt, handel dan snel.

Vlekken op waterbasis: Dep de vlek voorzichtig met een kleine hoeveelheid koud water op een schone doek, want dit helpt voorkomen dat de vlek uithardt.

Op olie gebaseerde vlekken: Probeer er onmiddellijk wat talkpoeder op te strooien. Het poeder moet de olie absorberen. Borstel na een paar uur de resterende resten weg en maak schoon met een zachte doek.

Als de vlek achterblijft, breng de stropdas dan naar een gerenommeerde stomerij.

Uw stropdassen bewaren

Onze gevoerde stropdassen gebruiken tussenvoeringen van zuivere wol die ervoor zorgen dat de stropdas kreukels weerstaat en mooi valt.

Door je stropdassen goed op te hangen door ze over een hanger, een stropdasrek of een kaststang te draperen, vallen de plooien en plooien van een knoop er gemakkelijker uit. Draai de positie van uw stropdassen van tijd tot tijd om te voorkomen dat er vouwen ontstaan.

Je kunt ze ook opgerold bewaren, pas op dat je de punt niet beschadigt of verplettert.

Vouw tijdens het reizen uw dassen in vieren en stop ze in uw jaszak. Dit helpt hen om hun vorm te behouden.

Opmerkingen over Grenadine Stropdassen

Onze zijden grenadine stropdassen zijn geweven van een speciaal soort gaaszijde dat delicaat is. Pas op dat u de zijde niet blijft haken.

Na het dragen van uw grenadine stropdas kunt u een lichte beweging van de stof opmerken door het losse weefsel dat kenmerkend is voor zijde grenadine. Dit is normaal en zal de knoop, drapering of algehele schoonheid van uw das niet veranderen.

Zoeken op