SINDS 2004

Een passie land van kunst, geschiedenis, stijl en design.

Wie zijn de mensen achter Elizabetta Boutique?

unique fashion accessories

Elizabeth Perkins

CEO, oprichter en ontwerper

(Elizabetta, zoals haar Italiaanse vrienden haar noemen) Geboren in New York City, opgegroeid in Londen en Rome. Ze was vroeger binnenhuisarchitect en kleurenspecialist en woont in de regio Le Marche in Italië, waar onze handtassen worden gemaakt. Als ze geen sjaals en handtassen ontwerpt, vind je Elizabeth in de keuken of in de tuin.

quality fashion accessories

Cindy Sullivan

Directeur van US Logistics

De magie achter onze snelle en betrouwbare verzending. Cindy, voormalig lerares, kunstenaar en bedrijfseigenaar, keerde na 20 jaar in de staat New York terug naar haar geboorteland Wisconsin. Ze is altijd een kunstliefhebber en supporter en vindt het leuk om antiek te zoeken en tijd door te brengen met haar man en twee katten.

luxury fashion accessories

Francesca Haack

Directeur van Europese operaties

Na vele jaren in de luchtvaartsector kwam Elizabeths dochter bij het familiebedrijf om te helpen bij de uitbreiding naar de Europese markt. Ze heeft vele jaren in Rome doorgebracht en woont momenteel in Toulouse, Frankrijk. Haar hobby's zijn reizen en swingdansen.

Lake Como scarves

Geschiedenis

Tijdens een bezoek aan het Comomeer in 2003 maakte textielliefhebber Elizabeth (Elizabetta, zoals haar vrienden hier in Italië haar noemen) kennis met de zijden sjaals en stoffen waar het gebied van oudsher beroemd om is. Een liefdesrelatie met zijden sjaals begon en in 2004 werd de boetiek geboren. Bovendien werkt Elizabetta samen met kleine leerwerkplaatsen in familiebezit waarvan de vaardigheden al generaties lang worden doorgegeven om zowel tijdloze als modieuze handtassen en aktetassen te maken.

handmade Italian leather handbags

Unieke mode-accessoires

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van familiebedrijven die alles in kleine hoeveelheden maken. Dit betekent dat je weet dat je een uniek kunstwerk draagt ​​en dat we er alles aan doen om deze modeaccessoires tegen niet-opgeblazen prijzen naar je toe te brengen. In tegenstelling tot grote bedrijven die duizenden van elk item maken, maken we onze accessoires in zeer kleine hoeveelheden. Unieke, frisse ontwerpen die altijd gunstig geprijsd zijn.

silk evening shawls

Exclusieve producten

We ontwerpen vaak stukken met eindrollen van de hoogste kwaliteit stoffen, omdat we van mooi textiel houden en het niet kunnen verdragen om ze op een plank te zien zitten! Wij ontwerpen en vervaardigen onze eigen exclusieve Elizabetta-specialiteiten en bieden u daarnaast enkele van de andere luxe 100% Made in Italy-designerlabels van Italië.

fair labor fashion accessories

Milieubewust en eerlijke arbeid

Elk item in onze boetiek wordt gemaakt door sweatshop-vrije, milieubewuste familiebedrijven in Italië. Onze leren tassen zijn handgemaakt door kleine ambachtelijke werkplaatsen in Midden-Italië. Onze sjaals, sjaals en stropdassen worden gemaakt door kleine tot middelgrote textielfabrieken in Noord-Italië. Deze zelfde ambachtslieden produceren ook voor beroemde, high-end modehuizen met dezelfde stoffen en technieken.

“Als je een modeaccessoire van Elizabetta draagt, weet je dat je iets heel bijzonders en unieks draagt ​​dat is gemaakt door mensen die onze passie delen. Je draagt ​​een stuk van de passie die Italië is."

Elizabeth Perkins