Gratis en expresverzending beschikbaar

Details

Het vervaardigen van luxe Italiaanse sjaals, stropdassen en pochetten sinds 2004

Sunset in Italy

Slow fashion. Eerlijke prijs.

Het begon allemaal met opgroeien in Rome

Waar mijn vrienden en ik speelden op de pleinen en oude straten die in de jaren '60 en '70 veel kleine ambachtelijke winkeltjes hadden, waar ik vaak met mijn moeder winkelde. Mijn favorieten waren de stoffenwinkels. Ik hield van naaien en dingen maken, en muren vol met rollen stof fascineerden me.

Lake Como where our silk scarves are made

In 2003, tijdens een reis naar het Comomeer, veranderde alles

Tijdens die reis had ik het geluk kennis te maken met de zijde waar Como historisch beroemd om is, en met enkele van de mensen die het maken.

Een liefdesrelatie was een feit, en ook een vastberadenheid om Como-zijde naar de VS te brengen, waar ik toen woonde.

In 2004 opende ik de online boetiek, waar ik damessjaals verkocht. Dat was een beetje gek, want ik had toen nog niet eens een computer.

In 2020 kwam mijn dochter Francesca bij me

Samen hebben we een tweede website gemaakt om ook in Europa te gaan leveren.

Francesca woont in Duitsland en ik woon nu op een kleine biologische boerderij in Le Marche, Italië. Dit is een foto genomen vanaf mijn veranda.

Wonen in de natuur is voor mij een voortdurende bron van designinspiratie.

Le Marche

Milieubewuste en eerlijke arbeid

Elk item in onze boetiek is gemaakt in sweatshop-vrije, milieubewuste familiebedrijven in Italië. Persoonlijk bezoek ik deze bedrijven meerdere keren per jaar en ze zijn een deel van onze familie geworden.

Wie zijn de mensen achter Elizabetta?

Elizabetta Perkins

Oprichter en ontwerper

Geboren in New York City, opgegroeid in Londen en Rome. Ze was vroeger interieurontwerpster en kleurspecialist en woont in de regio Le Marche in Italië.

Als ze geen sjaals en stropdassen ontwerpt, vindt u Elizabetta in de keuken of in de tuin.

Francesca Dinardo

Directeur

Na vele jaren in de IT in de luchtvaartindustrie te hebben gewerkt, trad Elizabetta's dochter toe tot het familiebedrijf om te helpen bij de uitbreiding naar de Europese markt. Ze heeft vele jaren in Rome doorgebracht en woont momenteel in Duitsland met haar man en dochtertje.

Haar hobby's zijn reizen en swingdansen.

Cindy Sullivan

Directeur van U.S. Logistics

Het geheim achter onze snelle en betrouwbare verzending. Cindy, voormalig lerares, kunstenaar en bedrijfseigenaar, keerde terug naar haar geboortegrond in Wisconsin na 20 jaar in de staat New York te hebben gewoond.

Ze is een kunstliefhebber en fan, en geniet van het zoeken naar antiek en van tijd doorbrengen met haar man en hun twee katten.

Iléane Faille

Directeur Europese logistiek

Hier is de dame die uw zendingen vanuit Europa verzorgt. Zodat uw accessoires net zo prettig zijn om te ontvangen als om naar te kijken en te dragen.

Vroeger studeerde ik Engels en kunst, gepassioneerd door mooie dingen... toen onze paden elkaar kruisten met Francesca, Elizabetta en mij, wilde ik meteen met hen werken en hier ben ik dan, onderdeel van het team!

Josephine Sanchez

Administratief Medewerker

Na 10 jaar bij een bank te hebben gewerkt, kwam Josephine bij ons werken als onze administratief medewerkster en werd al snel onze rechterhand in alles!

Ze geniet ervan zich onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van de Filipijnen, maar ook om verschillende culturen te ontdekken en lokale keukens uit te proberen tijdens haar reizen.

Wij geloven in iets teruggeven aan onze gemeenschap

En dat geen enkel gezin honger mag lijden.

Bij Elizabetta zijn we allemaal dankbaar dat er eten op onze tafels staat.

Daarom doneren we een deel van onze winst aan onze lokale voedselbank hier in Italië, de Banco Alimentare.

Respect en traditie

We zetten ons in voor het behoud van 's werelds beste textielambachtslieden door de eeuwenoude tradities te respecteren, en ook de families die ze met de wereld blijven delen.

Zoeken op