Gratis Europese verzending van € 150

Zie de details

Zoek naar producten Change Country

Lake Como where our silk scarves are made
lake como where our silk scarves are made

Geschiedenis

Tijdens een bezoek aan het Comomeer in 2003 maakte textielliefhebber Elizabeth (Elizabetta, zoals haar vrienden hier in Italië haar noemen) kennis met de zijden sjaals en stoffen waar het gebied van oudsher beroemd om is. Een liefdesrelatie met zijden sjaals begon en in 2004 werd de boetiek geboren.

Onze producten

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van familiebedrijven die alles in kleine hoeveelheden maken. Dit betekent dat je weet dat je een uniek kunstwerk draagt ​​en dat we er alles aan doen om deze modeaccessoires tegen niet-opgeblazen prijzen naar je toe te brengen. In tegenstelling tot grote bedrijven die duizenden van elk item maken, maken we onze accessoires in zeer kleine hoeveelheden. Unieke, frisse ontwerpen die altijd gunstig geprijsd zijn.

Wie zijn de mensen achter Elizabetta Boutique?

Milieubewust en eerlijke arbeid

Every item in our boutique is made in sweatshop-free, eco-conscious, family-run businesses in Italy.

Onze leren tassen zijn handgemaakt door kleine ambachtelijke werkplaatsen in Midden-Italië. Onze sjaals, sjaals en stropdassen worden gemaakt door kleine tot middelgrote textielfabrieken in Noord-Italië.

Deze zelfde ambachtslieden produceren ook voor beroemde, high-end modehuizen met dezelfde stoffen en technieken.

fair labor ethical fashion accessories

Exclusieve producten

Elizabeth ontwerpt en koopt nieuwe producten en voegt nieuwe ontwerpen toe aan de boetiek om onze selectie vers te houden.

We ontwerpen vaak nieuwe prints met eindrollen van de hoogste kwaliteit stoffen, omdat we van mooi textiel houden en het niet kunnen verdragen om ze op een plank te zien zitten!

Exclusive designs

In contact komen?

We zijn altijd blij om te chatten en helpen bij het beantwoorden van al uw vragen.

Heeft u onze FAQ page bezocht? Misschien vindt u daar het antwoord!

Zoeken op

Vaak gezocht
NL