Gratis Europese verzending van € 150

Zie de details

Zoek naar producten Change Country

Hoe vierkante sjaals te dragen - 7 eenvoudige stijlen

  • 2 min lezen

7 stijlvolle manieren om een ​​vierkante sjaal te strikken met instructievideo's

Zijden vierkante sjaals zijn de nieuwe trend in modeaccessoires – en ze zijn ook nog eens gemakkelijk te dragen!

We denken dat ze een van de meest veelzijdige modeaccessoires zijn die je kunt kopen. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen, maar ze kunnen ook op een aantal verschillende manieren worden gebruikt om stijl toe te voegen aan bijna elke outfit. Een Italiaanse zijden sjaal van hoge kwaliteit gaat vele jaren mee, waardoor het een uitstekende investering is voor je garderobe.

Als je deze trend wilt uitproberen, of gewoon je outfit wilt opfleuren, zijn hier zeven verschillende manieren om vierkante zijden sjaals te dragen, ook wel bekend als foulards. Onthoud dat er geen regels zijn als het op mode aankomt - alleen richtlijnen - dus wees niet bang om dingen door elkaar te halen en je eigen stijl te creëren!

Mira, een populaire mode-influencer die haar eigen heeftfashion blogheeft samen met ons videotutorials gemaakt over haar (en onze) 7 favoriete manieren om een ​​zijden vierkante sjaal te strikken

1. De geknoopte ketting:

Dit is een fantastische manier om elke outfit een elegant accent te geven, zowel overdag als 's avonds. Je kunt dit alleen dragen, of een lange reeks parels of kralen toevoegen om de look te veranderen.

how to wear a square scarf

Hoe de geknoopte halsketting-sjaalvideo te strikken:


2. Gedragen als een das:

Er gaat niets boven het knopen van een zijden vierkante sjaal als een losse stropdas om je look instant glans te geven. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of uit eten gaat, deze eenvoudige manier om je sjaal te stylen is een winnaar.

silk square scarf how to tie

Hoe je vierkante sjaal als dasvideo strikt:


3. Halve boog

Hier is een mooie manier om een ​​zijden vierkante sjaal te strikken die er het beste uitziet als je een outfit draagt ​​met een eenvoudige halslijn, zoals de coltrui die Mira draagt, een v-hals, ronde hals of boothals. Kortom, de eenvoudige halslijn van je outfit zal deze fantastische manier om een ​​zijden vierkante sjaal te dragen goed laten uitkomen.

styling square scarves


Hoe knoop je je zijden foulard als een halve boog video


4. Zachte vouwen:

Dit is een van de favoriete manieren van onze klanten om een ​​zijden vierkante sjaal te strikken, en terecht, want het laat het patroon van de sjaal zien en ziet er tegelijkertijd superchique uit.

how to tie an Italian silk square scarf

Hoe u uw zijden sjaal in zachte plooien kunt binden video


5. De perfecte knoop:

Mooi en verfijnd, deze knoop heeft iets professioneels. Perfect voor zakelijke kleding of als je er gewoon verzorgd uit wilt zien.

how to tie a square scarf

Hoe u uw zijden foulard kunt strikken in de video met de perfecte knoop


6. Ladies Ascot:

Easy and classic, this way to tie your square scarf is perfect for when you are wearing a jacket.Your jacket can look completely different when you simply change the scarf!

tie a silk square scarf guide

How to tie your silk scarf as a classic ascot video


7. The Double Loop:

Smart and casual, this way of tying your scarf will soon become a favorite. It's a perfect style to wear with a button down shirt as Mira is showing us here.

how to wear a silk scarf with a button down shirt

How to tie your silk foulard in a double loop video

Zoeken op

Vaak gezocht
NL