stijltips voor de zuinige man Wat is zuinige mannenmode?

De moderne man wil er goed uitzien, maar dat hoeft niet te betekenen dat hij een fortuin moet uitgeven aan kleding en accessoires. Het'het draait allemaal om zuinigheid!

Wat betekent het om te zijn "zuinig ”als het om mannenmode gaat? De goedkoopste kleding en accessoires kopen die je kunt vinden, meestal gemaakt in landen met goedkope arbeidskrachten en verkocht door online giganten? Alleen winkelen als daar'een uitverkoop of een kortingscode die moet worden gebruikt?

In tegendeel! Wist u dat volgens de Merriam Webster English Dictionary (https://www.merriam-webster.com/dictionary/frugal#note-1) het woord "zuinig ”komt eigenlijk uit het Latijn frui, betekenis "genieten"? Zuinig zijn op het gebied van mode betekent in feite intelligent winkelen, niet goedkoop. Het betekent het juiste bedrag uitgeven - niet te veel, maar ook niet te weinig - volgens het product'werkelijke waarde. En het betekent dat u items koopt die u'Jarenlang draagbaar, zodat de waarde van uw investering in de tijd wordt gespreid.

zuinige modetips voor heren  

Dus waar moet je naar zoeken? Drie woorden: prijs, tijdloosheid en kwaliteit. 

Prijs - Als u meer uitgeeft aan een kwaliteitsaccessoire, bespaart u op de lange termijn geld.

Hoe goedkoop iets ook is, als het niet lang meegaat, zal het op de lange termijn geen goede investering zijn geweest. Je zou kunnen denken dat iets een koopje is, maar als het drie maanden later is'is versleten, verkleurd of ontrafeld, dan belandt het in de prullenbak. Slecht voor uw budget en slecht voor het milieu. Hetzelfde geldt als je probeert de nieuwste stijl van de catwalk in New York bij te houden. Een paar maanden later zal je dure nieuwe outfit óf in je kast belanden, óf jij'Ik zal er uiteindelijk uitzien als een personage uit Happy Days. Staat u niet op uw to-do-lijst? Dat'is wat we dachten.

Hoe zit het met de merken die 80% korting bieden? Dat betekent dat ze ofwel verlies nemen om overtollige goederen kwijt te raken (mogelijk) of dat je de rest van het jaar veel te veel betaalt (waarschijnlijker). Vasthouden aan merken die niet vaak grote kortingen aanbieden, betekent dat hun oorspronkelijke prijs waarschijnlijk redelijk is.

heren zijden halsdoek gedragen in een overhemd  

Tijdloosheid - Een tijdloze uitstraling krijgen met een beperkt budget.

Mannen dragen al eeuwenlang driedelige pakken, overhemden, klassieke stropdassen en pochetten. Als je je garderobe begint op te bouwen door alleen in de beste kwaliteit te investeren, en je kiest voor klassieke snitten en kleuren dat kan'Misschien ga je niet uit de mode, jij'jezelf voorbereiden om dat kledingstuk of dat accessoire tientallen jaren te kunnen dragen. Dat'klopt, decennia.

Hoe kies je een accessoire dat niet uit de mode raakt? Houd het klassiek!

Het is het ultieme wapen in zuinige mannenmode.

Mannen dragen voor altijd blauw, bruin, grijs en zwart, en dat zal niet snel veranderen. Deze kleuren zijn de perfecte neutrale achtergrond van een outfit die je kunt verfraaien en het uiterlijk kunt veranderen door accessoires toe te voegen in complementaire (of gedurfde of subtiele) kleuren en patronen. Op deze manier ziet hetzelfde pak er elke keer dat u de accessoires verwisselt, er als een ander uit.

Het is een truc die veel mannen die veel moeten reizen gebruiken: houd je bagage licht door één pak mee te nemen, maar verschillende stropdassen, pochetten, sjaals, etc.

Wist je dat een accessoire van hoge kwaliteit zelfs een casual outfit er interessanter uit kan laten zien en je onderscheidt? Er is geen reden waarom dat witte t-shirt en die jeans die je elke dag draagt ​​saai moeten zijn! Of wat dacht u van het toevoegen van een vleugje kleur aan uw favoriete leren of spijkerjack? Hoe is dat nu voor zuinig, maar toch stijlvol?

Italiaanse sjaals voor heren  

Liever iets interessants dan effen kleuren? Hoe zit het met discrete polka dots, of een klassiek paisley?

Kwaliteit - Kwaliteit is belangrijk als het gaat om duurzame, tijdloze accessoires.

Eindelijk, laat's praten over kwaliteit.

Kwaliteit is essentieel voor de frugal mannenmode stijl omdat het accessoire dat je zojuist met dat zuurverdiende geld hebt gekocht, als het goed wordt verzorgd, heel lang meegaat, dus je zult op de lange termijn minder geld uitgeven door een paar items van hoge kwaliteit te hebben dan veel mindere kwaliteit te kopen accessoires.

Maken de luxemerken accessoires van hoge kwaliteit? Over het algemeen wel. Maar zijn ze de prijs waard? Wist je dat markeringen op sommige luxemerken 1000% of meer kunnen zijn? Dus ja, gedeeltelijk jij'opnieuw betalen voor kwaliteit, maar het meeste van dat prijskaartje is voor de merknaam en buitengewone marketingkosten.  Bovendien wist je dat allemaal Elizabetta producten worden gemaakt in de exact dezelfde fabrieken als een aantal van de luxe merken? 

Italiaanse zijden stropdassen voor heren  

Dus wat betekent het om een ​​zuinige man te zijn als het om mode gaat? Het betekent keuzes maken als het op je garderobe aankomt en daarbij altijd rekening houden met prijs, tijdloosheid en kwaliteit. Het betekent kleding en accessoires kiezen die goed zijn gemaakt, eerlijk geprijsd zijn en die hebben gewonnen't uit de mode raken.

En don't vergeet het Latijn: het allerbelangrijkste: het betekent genieten van uw aankoop! Veel winkelplezier voor alle stijlvolle, zuinige mannen die er zijn!

heren zijden halsdoek gedragen met een trui 

Lees meer artikelen