Gratis en expresverzending beschikbaar

Details

Het ontwikkelen van je look: De gids van een man om zijn stijl te vinden

  • 3 min lezen

Als je het beu bent om mee te gaan met trends die komen en gaan, en in plaats daarvan op zoek bent naar een blijvende, kenmerkende look, dan zijn wij er om je te helpen. Onze vierstappengids is ontworpen om mannen te helpen een stijl te vinden die ze moeiteloos kunnen overnemen, terwijl ze er toch slim en stijlvol uitzien.

Onze gids geeft je tips over hoe je je outfits veelzijdigkunt aanvullent. Onze gids zal je een nieuw zelfvertrouwen geven door je ware stijl naar voren te brengen die tijdloos zal blijven.

1.Investeer in veelzijdige stukken voor uw garderobe

Als drukbezette man wil je veelzijdige stukken die je van dag tot nacht kunt dragen en die je met de juiste accessoires kunt aankleden of opdoffen voor elke gelegenheid. Van broeken op maat die je kunt combineren met een t-shirt voor een casual look of met een blazer voor een meer verfijnde look, tot sweatshirts en de traditionele trenchcoat waarmee je de koudere maanden doorkomt. Investeer in veelzijdige stukken waarmee je er altijd moeiteloos stijlvol uitziet.

Om het samenstellen van een outfit zo gemakkelijk mogelijk te maken, koop je veelzijdige stukken in gedempte kleuren die je gemakkelijk kunt mixen en matchen om een scala aan outfits te creëren.

Silk neckerchief bandana for men

2.Stijl uw pakken af met de juiste stropdassen, ascots of halsdoeken

Gedempte kleuren zijn een redder in nood als het gaat om het bereiken van een moeiteloze stijl, maar je hoeft geen kleur op te offeren of te schuwen om stijlvol te zijn. Accessoires toevoegen aan outfits is een makkelijke manier voor mannen om kleur en persoonlijkheid toe te voegen en hun outfits te laten opvallen, en daarom zijn onze laatste drie stappen precies daarop gericht.

mens navy blue silk grenadine tie

Stropdassen zijn het essentiële accessoire voor elke man die een pak draagt, en er zijn eindeloze keuzes aan kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen. Maar, het kiezen van de juiste textuur en kleuren bij je pak is essentieel om een elegante look te bereiken. Als vuistregel raden wij aan om een business pak te combineren met eenItaliaanse zijden stropdas die past bij de kleur en patronen van de rest van uw outfit, maar toch een contrast vormt.

mens silk neckerchief worn as a day cravat

Andere minder traditionele maar even dappere opties zijn zijden halsdoeken en ascot dassen, Made in Italy voor gegarandeerde kwaliteit.

3.Draag een pochet bij uw jasje of blazer

Een pochet toevoegen aan uw jasje of blazer is een subtiel detail dat uw look meteen een boost geeft. De stof die uit de borstzak van uw jasje komt piepen, kan uw outfit perfect accentueren, vooral als u de kleur, het patroon en de stof goed hebt gekozen.

Net als bij uw stropdassen, moet u een pochet kiezen die past bij de situatie en de rest van uw outfit perfect aanvult. Een klassieke effen pochet is een veilige keuze, maar wees niet bang om te experimenteren met kleuren en patronen. Een goede vuistregel is om een pochet te kiezen die een secundaire kleur in je hemd of das naar voren brengt.

mens silk pocket square

4.Maak je outfit af met sjaals

Sjaals zijn even stijlvol als functioneel en zijn een makkelijke manier om een outfit op te fleuren. Als je de strijd aangaat met de winter, kies dan voor een wollen of kasjmieren sjaal die je nek warm kan houden. In de herfst of de lente is een zijden sjaal met een wollen rug het perfecte gewicht, terwijl je op warmere dagen wat persoonlijkheid aan je outfit kunt toevoegen met een halsdoek, of een vierkante halssjaal, die ook als pochet kan fungeren.

mens wool-backed silk scarf

Als de rest van je garderobe gedempt is, zijn sjaals een eenvoudige manier om je look op te fleuren en een beetje flair toe te voegen. Ze kunnen ook op verschillende manieren rond je nek worden gestyled, dus je kunt leuk experimenteren met subtiele details om je look te verfijnen.


Het mooie van onze vierstappengids is dat u hiermee met minimale inspanning een stijlvolle nieuwe look kunt bereiken en behouden. In plaats van mee te gaan met wispelturige modetrends, volg je best onze gids en ontwikkel je een look die uniek is voor jou.

Over de auteur

Jennifer Bell

Jennifer Bell is een freelance schrijfster, blogger, honden-enthousiasteling en fervent strandganger die vanuit Southern New Jersey werkt.

Zoeken op